Q&A
1.Question: Are you a factory or a trading company?
Answer: We are a factory with a long history in this field.
2.Question: Where is your factory? How can I go there?
Answer: Our factory is located in Chengdu City, Sichuan Province, China. We warmly welcome customers at home and abroad to visit!
3.Question: How should we understand Gedo's products?
Answer: Please leave your email address and then we will send you more information about this product for your reference.
4.Question: How does your factory carry out quality control?
Answer: Quality first. From beginning to end, all of our employees attach great importance to quality control.
5.Question: How can we ensure quality?
Answer: We always make pre-production samples before mass production and conduct final inspections before shipment! In this way, we can ensure that there are no problems at all!
6.Question: What are the payment terms?
Answer: We have many payment terms, such as telegraphic transfer, letter of credit, Western Union, etc.
7.Q: Can I customize the product?
Answer: Yes. As long as you provide the specifications, we can only produce the products you want.
8.Q: Do you need a minimum order quantity?
Answer: Usually, we don't need a minimum order quantity because we always keep sufficient inventory for regular items.
We only need the minimum order quantity of the customized products.